כשטועמים, מבשלים ועושים דיאטה
- 17/09/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
מכירים את הדחף ללקק את הכפית או לקחת עוד ביס בזמן הבישול?
מלאו קערה במי סבון לפני תחילת הבישול, טבלו מיד כל צלחת שסיימתם עם הכנתה בקערה או שימו מיד את הסיר תחת הכיור ופיתחו את המים מהר לפני שיגיע הדחף ללקק…
כשמבשלים לעסו מסטיק (ללא סוכר) רצוי בטעם מנטה. טעם המנטה לא כל כך משתלב עם הרבה מאכלים ודברים מתוקים….
שי אלנקרי- מאמן כושר אישי טל' 050-5488100
לאתר הבית – Interbody
קטגוריות
עוד בנושא
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
עוד מאותו הכותב
-
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים
אידוי ירקות עדיף על פני בישולם במים! כך שומרים על הערכים התזונתיים,...
-
למניעת התפתחות לחץ דם גבוה, צמצמו את צריכת הבשר האדום
צריכה מוגברת של מזונות מן הצומח, ובמקביל צמצום צריכת בשר אדום הם המתכון...
-
פעילות גופנית משפרת את התפקוד של אזורים מסוימים במוח
מחקרים שנערכו באחרונה הדגימו כיצד פעילות גופנית משפרת את תפקודם של...
הוסף תגובה