כל היתרונות שעליכם לדעת על עיצוב מגשי פירות לחתונה ולחינה
- 26/10/2022
- זמן קריאה מוערך: 1 דק'
מגשי פירות מתאימים במיוחד לאירועי חינה וחתונות, מהסיבה שהם צבעוניים יפים ומגיעים בעיצובים ייחודיים. יחד עם זאת תמיד ניתן ומומלץ לשדרג מגשי פירות ובכך הם הופכים לאטרקציה ייחודית לאירוע. ואולם, מגשי פירות הפכו כבר מזמן לקינוח הטוב ביותר בשל היתרונות הרבים שלהם. כל אדם שארגן אי פעם אירוע של חינה או חתונה יודע עד כמה קיים קושי בארגון בחירת האולם או גן האירועים, בחירת הקייטרינג, מזכרת וכיבוד לאורחים. אך גולת הכותרת הם הקינוח בצורת מגשי פירות בהמשך נסביר למה מגשי פירות הם הקינוח המושלם ביותר לכל אירוע ובפרט באירועי חינה וחתונות, ואיך ניתן באמצעות מגשי פירות להפוך את האירוע לאירוע יוקרתי במיוחד.
כאמור, ישנם לא מעט תוספות המשדרגות את הקינוחים- שהם למעשה מגשי פירות. השלושה הפופולאריים הם: פונדו שוקולד, קינוחי כוסות, וסוגי אגוזים שונים מצופים בשוקולד. מגשי פירות בשילוב פונדו שוקולד- הרי אין אדם שלא אוכל שוקולד ובפרט אם הוא חם וטעים. פונדו שוקולד היא מכונה ייחודית ששומרת על השוקולד החם איכותי ומומס. מכונה כזו נמצאת בתוך מגש הפירות כאשר מסביבו יש פירות איכותיים חתוכים לקוביות קטנות או לעיגולים. ואולם, זה לא משנה איזה פירות תרצו שיהיו בתוך מגש פירות, חשוב שהשוקולד יהיה איכותי וטעים וגם שהוא יגיע חם וטרי אל הנשלח לכן בסוג זה של קינוח. חשוב מאד לבחור חברה שמשקיעה את כל כולה על מנת שהקינוח שתקבלו לא רק יהיה איכותי אלא יהיה טעים ומקורי פונדו שוקולד בהחלט עונה על כל הדרישות.
התוספת השנייה המשולבת במגשי פירות הם קינוחי כוסות המכילות עוגות קרות פרווה או חלביות המגיעות במנות אישיות. או תוספת נוספת שמאוד פופולארית במגשי פירות הם אגוזים שונים בציפוי שוקולד- כאמור, זהו אחד הקינוחים שכדאי מאד להוסיף למגשי פירות והוא יהפוך אותם לייחודיים. אלה הם אגוזים שונים המצופים בשוקולד חלב או מריר איכותיים. יחד עם הפירות מעניקים שילוב מושלם. כל התוספות האלו מתאימות במיוחד לחינה והופכות את האירוע למרהיב מקסים ויפה יותר מאשר מגשי פירות רגילים.
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
הכירו את הטרנד של המטבח השחור
בנשך שנים רבות רבים מבין האנשים לא היו בטוחים בעיצוב המטבח שלהם. עיצוב...
-
השינוי של עיצוב המטבחים בעקבות הקורונה
מחלת הקורונה שתקפה את העולם בשנים האחרונות וגרמה לאלפי ישראליים להיות...
-
מהן המגמות החדשות של המטבחים היום
עד סוף שנות השמונים אחד המטבחים שהיה נפוץ במיוחד הם מטבחים שהיו עשויים...
הוסף תגובה