ככל שמתקדמים בגיל אפשר לטחון פחות את המזון
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 20 שנ'
לאחר שמוסיפים בשרים, קטניות וסוגים נוספים של דגנים, מוסיפים עוד סוגים של פירות וירקות. אפשר גם לתת ירקות טריים מרוסקים כמו מלפפון ועגבנייה. את הפירות הבאים כדאי לדחות לאחר גיל שנה, בעיקר בגלל חשש לאלרגיות:פירות הדר, פירות יער, קיווי, אננס ומנגו.
מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית
קטגוריות
עוד בנושא
-
אם ההורים מתעסקים רק בנושא האוכל, עלולה להתפתח הפרעת אכילה אצל התינוק
בשנים הראשונות לחיי הילד אנו נתקלים בתופעות של "סרבנות אכילה". כיצד...
-
הגיל להתחלת אכילה של מזון מוצק תלוי בבשלות התינוק
האם התינוק שלכם מוכן למנה של דייסה או בננה? התשובה לכך משתנה בין תינוק...
-
חשיפה מאוחרת מדי למזונות מוצקים עלולה להקשות על תהליך הגמילה מחלב
חשיפה מאוחרת מדי למזונות מוצקים גם כן אינה רצויה – היא עלולה להקשות...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה