ככל שמתקדמים בגיל אפשר לטחון פחות את המזון

לאחר שמוסיפים בשרים, קטניות וסוגים נוספים של דגנים, מוסיפים עוד סוגים של פירות וירקות. אפשר גם לתת ירקות טריים מרוסקים כמו מלפפון ועגבנייה. את הפירות הבאים כדאי לדחות לאחר גיל שנה, בעיקר בגלל חשש לאלרגיות:פירות הדר, פירות יער, קיווי, אננס ומנגו.

ככל שמתקדמים בגיל ויוצאות עוד ועוד שיניים אפשר לטחון פחות את המזון, כך שהמרקם שלו יהיה גושי יותר.


מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית


תזונה טובה

הוסף תגובה