כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?

כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף כך שיצא יפה, טעים ופריך?

ראשית מכינים את תערובת הציפוי שלכם אשר תכיל את התבלינים, הקמח, הקורנפלור פירורי הלחם או כל דבר שתרצו.

את חלקי העוף יש לתבול בתערובת ולהכניס היישר לתוך שמן עמוק לסגירה בלבד.

לאחר מכן, אחרי שהציפוי של חלקי העוף נסגר יש לארגן את חתיכות העוף במגש ולהכניס לתנור לבישול סופי.

בתיאבון וחג שמח!

הוסף תגובה