כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף כך שיצא יפה, טעים ופריך?
ראשית מכינים את תערובת הציפוי שלכם אשר תכיל את התבלינים, הקמח, הקורנפלור פירורי הלחם או כל דבר שתרצו.
את חלקי העוף יש לתבול בתערובת ולהכניס היישר לתוך שמן עמוק לסגירה בלבד.
לאחר מכן, אחרי שהציפוי של חלקי העוף נסגר יש לארגן את חתיכות העוף במגש ולהכניס לתנור לבישול סופי.
בתיאבון וחג שמח!
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
איך לדעת שהבשר טוב
סמני ההיכר לבשר מטיב מעולה הם: 1) צבע אדום מאיר. 2) שכבת שומן חיצונית...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה