יש לשמור ולהגיש כל מזון מבושל כשהוא חם מאוד
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
להיזהר מהתחום המסוכן שבין 5 מעלות צלסיוס עד 65 מעלות צלסיוס. למרות שבישול יסודי ונכון משמיד את רוב החיידקים המסוכנים, סוגים מסויימים עשויים לשרוד ולהשאר. שמירת המזון לפני אכילתו בטמפרטורות מעל ל-65 מעלות צלסיוס ימנע את התפתחות החיידקים הללו. חיידקים מתפתחים היטב במעלות שבין 5 עד 65 צלסיוס. זה התחום המסוכן שיש להימנע ממנו.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה