יש לקרר או להקפיא כל שארית מזון במהירות האפשרית במיכלים קטנים ושטוחים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
יש לקרר או להקפיא כל שארית מזון במהירות האפשרית במיכלים קטנים ושטוחים. קל יותר למנוע התרבות החיידקים במזון מבושל הנשמר במקרר, אם מחלקים אותו למיכלים קטנים ושטוחים. אויר קר מקיף את המזון ומגיע למרכז המזון מהר יותר, וכך מונע התפתחות חיידקים.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
קטגוריות
עוד בנושא
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה