יש להקפיד על משטתי עבודה נפרדים למזון גולמי ולמזון מוכן לאכילה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
יש להשתמש אך ורק בכלים ובמשטחים נקיים לגמרי להכנת המזון וחייבים לנקותם ביסודיות מיד לאחר השימוש. מזון בלתי מבושל (בשר, עופות, דגים וירקות), נושא חיידקים רבים ומסוכנים לכן חשוב לנקות כל כלי וכל משטח הבא במגע עם המזון הנ"ל. לעולם אין להשתמש בכלים ומשטחים לא נקיים לטיפול במזון מבושל ומוכן לאכילה, כי הוא עלול בקלות להזדהם.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה