יש לאחסן את הבשר בחלק הקר ביותר של המקרר
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
יש לאחסן את הבשר בחלק הקר ביותר של המקרר, עטוף בצורה רופפת. חלקים פנימיים, עגל חלב ובשר טחון – לא מומלץ לאחסן יותר מיום-יומיים. בשר חתוך לנתחים קטנים או לסטייקים אפשר לשמור עד ארבעה ימים, ונתחי בשר שלמים (צלי) – עד שבוע. שימו לב, ריח לא נעים, שטח פנים רטוב וחלקלק, וכמובן סימנים ירוקים על פני הנתח, מעידים שהבשר אוחסן בצורה לא נכונה והחל בו תהליך ריקבון. ומומלץ לזרוק אותו מיד!
מתוך אתר התג הירוק לבטיחות המזון
באדיבות אופיר שפיגל, תקשורת וקשרי ממשל
-
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק (הברק הוא סימן לכימיקלים שהוזרקו...
-
בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים
בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים על ידי הרשות המקומית או בפיקוח...
-
מומלץ לקנות מד-מעלות נייד
ארגון "התג הירוק" ממליץ לכל אזרח לקנות מד-מעלות נייד. מדובר במד-טמפרטורה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה