ירקות כתומים
- 11/04/2011
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
הירקות הכתומים – דלעת, גזר, בטטה, פלפל כתום ועגבניות צהובות – עשירים בחומר הנקרא בטא קרוטן, שנותן לירקות אלו את צבעם. הבטא קרוטן הוא חומר חשוב לבריאות העיניים והעור, ומחקרים מראים כי הוא ניחן גם בתכונות המסייעות למניעת סרטן. קרוטן הוא גם הבסיס לוויטמין A.
עוד בנושא
-
שמן ויטמין A וויטמין E- למניעת הזדקנות העור
למניעת הזדקנות העור ולמניעת כתמי עור על הפנים, למרוח לפני השינה את...
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
ירקות, כדאי להוסיף למים הרותחים ולא להרתיחם יחד עם המים
כשאתם מבשלים ירקות, כדאי להוסיף אותם למים רותחים ולא להרתיחם יחד עם...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה