יצירת מראה שוקולדי מעושן

בכדי ליצור מראה שוקולדי ומתוק יש ליצור מראה מעושן בעזרת איפור בגוונים של חום:

חלקה הפנימי של הגבה המאופיין בצורת "S " הוא החלק הכי קרוב לאף ועליו יש למרוח צללית בהירה (הקרויה סנט מוריס). יש למרוח על גלגל העין צללית מוקפינו- צללית בגוון חום שוקולד – עד לשקע הבננה, כפל באמצע העין. על מנת לקבל את המראה המעושן יש למרוח באזור מספר רב של שכבות מוקפינו בעזרת מברשת פלאס- מברשת טשטוש. בהמשך יש לנקות היטב את המברשת מהשאריות ולאחד את המוקפינו וה- S הפנימית על קו תפר בעזרת המברשת. משקע הבננה יש לטשטש בעזרת מברשת עד לעצם הגבה, בכיוון כלפי מעלה והחוצה. ככל שעולים יותר גבוה בטשטוש לכיוון הגבה יש פחות צבע שהולך ונעלם ויוצר את המראה המעושן. גם את הקו התחתון של העין יש לעשן בעזרת הצללית- צללית חומה ( UFO ) מבריקה בצבע ברונזה לאפקט מעושן. להשלמת המראה , יש להוסיף עפרון כהה והמון מסקרה חומה. מכיוון שבמראה הזה העיניים הן הדומיננטיות, הליפסטיק לשפתיים צריך להיות נקי ובהיר בגוונים טבעיים . איפור מעושן באזור העיניים איננו מתאים לעיניים קרובות שקועות ועגולות.


באדיבות חברת האיפור איל מקיג'

הוסף תגובה