ייעוץ למסעדות
- 05/02/2019
- זמן קריאה מוערך: 47 שנ'
כידוע בימנו הקמת מסעדה היא עסק לא פשוט בכלל ובמצבים מסויים גם נגמה כי לא רק רעיון העסקי והמיחתוק הם מכשוים רציניים, אלה גם כל תהליק קבלת האישורים עבור פתיחת העסק וכו'.
הקמת מסעדה לא בלתי אפשרי
כל אחד מאיתנו או אפילו רובינו חלם בחייו על פתיחת מסעדה בסיטואציה כזו או אחת. אנשים רבים בישראל אוהבים לבשל וחולמים לפתוח מסעדה ביתית או אפילו לקחת את זה צעד אחד קדימה.
כאשר מבינים מה השלבים שצריכים לעבור כדי להתקדם להקמת מסעדה המשימה בתחילתה נראת בליתי אפשרית. עם זאת לאחר קבלת ייעוץ מטבחים והכוונה נכונים מיועצת המטבחים ומומחית בתכנון והקמת מטבחים מוסדיים ותעשייתיים עירית ראג'פורקר המשימה מתחילה לקבל צבע שמאפשר לנו להבין את הקונספט הכללי וכן לממש את החלום.
תהליך הקמת המסעדה מתבצע בעזרת 3 שלבים שחייבים לעבור עליהם לפני התקדמות הלכה למעשה לפתיחת המסעדה.
1. גיפוש קונספט – גיבוש שלד המסעדה, גיבוש תפריט, עלויות וכו'
2. תכנית מקדימה וקבלת מימון ואישור –
3. קבלת ייעות מקצועי של מתכננת מטבחים מובילה
-
ידע לא 'הולך' בכוח, רק בנוח!
הידע החשוב ביותר והקריטי ביותר לארגון הוא ידע בלתי-מובנה. ידע הנשען...
-
מנהלים אמורים להיות המובילים של האמון הארגוני
אסור להתבלבל: תשתיות תומכות ידע אינן רק תשתיות טכנולוגיות, כגון אתרים,...
-
האתגר האמיתי שעומד בפני הארגון בניהול הידע, הינו למפות ' מה הארגון יידע בעתיד'
אחד היישומים אותם נמצא לרוב בארגונים הפעילים תוכניות ניהול ידע הוא...
הוסף תגובה