יין, עדיף לאוורר את היין בכוס ובתנועות סיבוביות
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
הכוסות הטובות ביותר גם ליין לבן וגם ליין אדום הן גדולות, לא עבות,ועם שפה עדינה.
עדיף לאוורר את היין בכוס ולא בדיקנטר (כד לאוורור יין). ממלאים יין בכוס בכמות של 20% מהנפח שלה, ומאווררים את היין בתוכה בתנועות סיבוביות.
באדיבות הסופר איתי בחור,כותב הספר "פעמון סדוק"
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה