יין לבן כדאי להגיש קר מאוד. יין אדום כדאי לקרר חצי שעה לפני השתיה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 19 שנ'
יין לבן כדאי להגיש קר מאוד. יין אדום כדאי לקרר חצי שעה לפני השתיה, הטמפרטורההטובה ביותר להגשת יין אדום היא 15-16 מעלות.
עדיף לגמור בקבוק יין ביום שפותחים אותו. אם נשאר יין בבקבוק, צריךלסגור אותו מחדש ולשמור במקרר, רצוי לא יותר מיום יומיים.
באדיבות הסופר איתי בחור,כותב הספר "פעמון סדוק"
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה