יין לבן כדאי להגיש קר מאוד. יין אדום כדאי לקרר חצי שעה לפני השתיה

יין לבן כדאי להגיש קר מאוד. יין אדום כדאי לקרר חצי שעה לפני השתיה, הטמפרטורההטובה ביותר להגשת יין אדום היא 15-16 מעלות.


עדיף לגמור בקבוק יין ביום שפותחים אותו. אם נשאר יין בבקבוק, צריךלסגור אותו מחדש ולשמור במקרר, רצוי לא יותר מיום יומיים.


 באדיבות הסופר איתי בחור,כותב הספר "פעמון סדוק"


 


תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה



הוסף תגובה