יין, לא כדאי למהול את היין במים, לא נהוג להוסיף קרח לכוסית היין שלנו
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 29 שנ'
למרות מזג האוויר החם השורר בארצנו הקטנטונת ברוב חודשי השנה ולמרות הצורך העז שלנו לשתות משקאות קרים במיוחד בימים חמים, לא נהוג להוסיף קרח לכוסית היין שלנו.
בניגוד למשקאות אלכוהוליים אחרים, בהם תוספת של קרח מגבירה את ההנאה מהארומות והטעמים של המשקה, ביין, תוספת של קרח תיפגום בהם.
על כן,מומלץ, להיות סבלניים ולתת ליין הלבן עוד מספר שעות במקרר לפני ההגשה, או לצנן את היין הלבן בשמפניה מלאה במים וקרח. זאת, על מנת להפוך את חווית היין הלבן שלכם למושלמת.
באדיבות יקבי בנימינה
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה