יין, אם לא סיימתם את היין ביום פתיחת הבקבוק, יש להוציא את האוויר ע"י משאבה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 23 שנ'
אם לא סיימתם את היין בבקבוק ביום פתיחת הבקבוק, מומלץ להוציא את האוויר (לעשות וואקום) שבבקבוק באמצעות משאבה מיוחדת אותה אפשר לקנות בחנויות היין. את הבקבוק הסגור וללא האוויר מעל היין אפשר לשמור במקום מוצל וקריר לפחות עוד יום יומיים. לאחר מכן היין מתחמצן ומאבד את כל אשר היינן רצה שיהיה בו. לא מומלץ להשתמש בו לשתיה לאחר זמן זה. אפשר בחלק מהיינות להשתמש רק לבישול… (זהירות לא להרוס את התבשיל !!!).
באדיבות ישראל פרקר, פורטל היין הישראלי
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה