יין, אם לא סיימתם את היין ביום פתיחת הבקבוק, יש להוציא את האוויר ע"י משאבה

אם לא סיימתם את היין בבקבוק ביום פתיחת הבקבוק, מומלץ להוציא את האוויר (לעשות וואקום) שבבקבוק באמצעות משאבה מיוחדת אותה אפשר לקנות בחנויות היין. את הבקבוק הסגור וללא האוויר מעל היין אפשר לשמור במקום מוצל וקריר לפחות עוד יום יומיים. לאחר מכן היין מתחמצן ומאבד את כל אשר היינן רצה שיהיה בו. לא מומלץ להשתמש בו לשתיה לאחר זמן זה. אפשר בחלק מהיינות להשתמש רק לבישול… (זהירות לא להרוס את התבשיל !!!).


באדיבות ישראל פרקר, פורטל היין הישראלי


 

הוסף תגובה