טמפרטורות בישול גבוהות הורגות את רוב החיידקים המסוכנים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 20 שנ'
יש לבשל כל מזון טרי (בלתי מבושל כגון בשר ודגים) בישול מלא בחום פנימי של מינימום 75 מעלות צלסיוס. טמפרטורות בישול גבוהות הורגות את רוב החיידקים המסוכנים הנמצאים במזון הלא מבושל. בבשר ובעופות יש להשגיח שלא יימצא צבע אדום לאחר הבישול, ושהמיצים לא יהיו עכורים. בשר הדג לאחר הבישול חייב להמעך בקלות בעזרת מזלג. ביצים יש לבשל כך שהחלבון והחלמון יהיו מוצקים.
באדיבות starmed, מרכז הרופאים המומחים
-
מניעת הרעלות ילדים
מאחר שמרבית הרעלות הילדים אינן מכוונות, יש חשיבות מרובה למניעתן. בהקפדה...
-
שתיית נוזלי ניקוי וחיטוי
אחת ההרעלות השכיחות בילדים נגרמת משתייה של נוזלי ניקוי וחיטוי. בכל...
-
בליעה של תרופות, גרגרים של רעל
אם היה ניסיון לבלוע את הרעל והוא עדיין בפה, יש לנסות להוציאו. אין לגרום...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה