טיפוח העור בעזרת יוגורט ומי גבינה

היוגורט, בדומה לריוויון, הוא בעל חומצה חלבית, הפועלת על העור. הדבר מועיל במיוחד לאנשים בעלי עור שמנוני או עור בעל נקבוביות גדולות. מוסיפים כף אחת של יוגורט לכל תכשיר פנים המיועד לעור שמנוני, או מתיזים יוגורט על הפנים מדי יום לטיפול בעור שמנוני. חשוב להקפיד על הרחקת השיער מהפנים ומהצוואר, ולשטוף את היוגורט המיובש מהפנים.

ניתן להיעזר בו לטיפול באזורים אדמומיים,היוגורט אף משמש כמלבין עור עדין בעקבות חשיפה רבה מדי לשמש, או להלבנת נמשים. ניתן אף לצרפו למיץ לימון. מומלץ לאזן את תכונתו מייבשת העור בעזרת שמנת קרה.
 
מי-גבינה, כאשר החלב נקרש, מי החלב הם הנוזל הבהיר המופרד מגוש הגבינה.
למי-גבינה יכולת דומה לזו של היוגורט בכל הקשור לפעילות מערכת העיכול.
שימוש במי-גבינה, באבקת מי-גבינה או בטבליות מי-גבינה בצירוף יוגורט מספקים תועלת כפולה לגוון העור. מי-גבינה הניטלים בבליעה מנקים את כל מערכות הגוף. ניתן להוסיף כף אחת של אבקה לחלב רזה או למיץ פרי בארוחת בוקר ולפני השינה. מי-גבינה מרגיעים את העור וניתן להשתמש בכף אחת של מי-גבינה בכל טיפול יופי לפנים. מרטיבים אבקת מי-גבינה ומורחים בטפיחות קלות על-פני העור.על נקודות מחוספסות.


באדיבות סולגאר

הוסף תגובה