חשוב להקפיד על הדרגתיות בחשיפה למזונות מוצקים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
במעבר למזון מוצק, כדאי להתחיל עם דייסות ללא גלוטן, מועשרות בברזל, בשלב הבא לתת מחיות פרי וירק ובהמשך לתת דייסות המכילות גלוטן, בשר, עוף או הודו טחונים.
קטגוריות
עוד בנושא
-
אם ההורים מתעסקים רק בנושא האוכל, עלולה להתפתח הפרעת אכילה אצל התינוק
בשנים הראשונות לחיי הילד אנו נתקלים בתופעות של "סרבנות אכילה". כיצד...
-
הגיל להתחלת אכילה של מזון מוצק תלוי בבשלות התינוק
האם התינוק שלכם מוכן למנה של דייסה או בננה? התשובה לכך משתנה בין תינוק...
-
חשיפה מאוחרת מדי למזונות מוצקים עלולה להקשות על תהליך הגמילה מחלב
חשיפה מאוחרת מדי למזונות מוצקים גם כן אינה רצויה – היא עלולה להקשות...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה