חיתוך דג בצורת ספר
- 02/05/2018
- זמן קריאה מוערך: 6 שנ'
חיתוך לאורכו של הדג. בדומה לחיתוך גריל, אך בחיתוך זה הדג נשאר
מחובר, בדומה לצורה של ספר.
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
עוד מאותו הכותב
-
מתכון לחריימי טריפולטאי אסלי
4 מנות, 15 דקות עבודה נטו, שעה בישול, פרווה לדגים: 2 דגים בגודל בינוני...
-
דג אמנון טרי- ערכים תזונתיים
מכיוון שגדל במים מתוקים אין לא חומצות אמיניות. קלוריות (kcal) 128 סה"כ...
-
מתכון לגפילטע פיש
הכנת מתכון באדיבות דג ישראלי לגפילטע פיש מדג קרפיון טרי. אצלנו בשרונית...
הוסף תגובה