זכרו, לא כל פרח יפה הוא גם אכיל
- 12/02/2012
- זמן קריאה מוערך: 26 שנ'
לפני שאנו יוצאים לקטיף, יש לזכור שלא כל פרח יפה וריחני הינו אכיל, אפשר לשלב פרחים בבישול רק כאשר אנו בטוחים לחלוטין שהם אכילים ולא רעילים. אסור לאכול פרחים שנאספו בצדי הדרכים, יש להניח שפרחים אלה קבלו ריסוסים בקוטלי עשבים ובחומרים אחרים העשויים להיות רעילים.
אם הינכם אסמטיים או אלרגים, היו זהירים באכילת פרחים ועשו זאת בכמויות קטנות, צעד אחר צעד בידקו איזה חלק מהפרח אכיל. אצל חלקם ניתן לאכול רק את עלי הכותרת בעוד שאצל אחרים ניתן לאכול את הפרח כולו.
באדיבות איריס גלזמן, משתלות וונדי, עולם הגן
-
טלי פייגלס, יועצת גינון
פרטי יועץ שם: טלי פייגלס התמחות: טלפון: 054-8170107 אימל: כתובת:
-
בחורף מומלץ לשתול אמנון ותמר, סלסלי הכסף, לובליות, גודטיות, בת חן ואפונה ריחנית
הסברה כי בחורף לא ניתן לשתול שתילים חדשים משום שקליטתם בקרקע בעייתית...
-
את חומרי הדישון המיועדים לחורף, כדאי לפזר בסתיו
ישנם חומרי דישון המיועדים לעונות הסתיו והחורף. לדשנים אלו פירוק חומרים...
-
ניתן להשתמש באמצעים מלאכותיים כדי לשוות לדשא מראה ירוק ורענן בחודשי החורף
זרעי דשא עונתי או זרעי פסקיו, שזורעים אותם בחורף, צובעים את המדשאה בירוק...
-
מים מפכפכים מהווים רקע נפלא ומרגיע בבית, במרפסת או בגינה
מים מפכפכים, זורמים וגולשים זוהי מוזיקה נפלאה, עדינה ומרגיעה, שיכולה...
-
מזיקים בגינת הבית - מומלץ לרסס בשעות הערב
האביב וראשית הקיץ הם עונת הכנימות. הכנימות גורמות בעיקר נזק לצמחים...
הוסף תגובה