התפחה טובה של הבצק
- 20/12/2010
- זמן קריאה מוערך: 8 שנ'
בזמן התפחת בצק יכול להיווצר קרום בחלק העליון אשר יפגע בתפחה.
באדיבות ROLADIN
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
בנק הפועלים שעות פתיחה וסניפים
סניפי פועלים בת"א, לחץ כאן. סניפי פועלים בירושלים, לחץ כאן. סניפי פועלים...
-
בנק לאומי שעות פתיחה וסניפים
מאמר זה מרכז עבורכם את כל סניפי בנק לאומי בעמוד אחד! לאחרונה (מאי 2018)...
-
בנק דיסקונט שעות פתיחה סניפים
עיר סניף סניף כתובת אילת אילת (מרכז שלום) 3 שדרות התמרים אשדוד אשדוד...
הוסף תגובה