השריית שועית במים
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 39 שנ'
שמים את השועית בכלי מים למשך 15 דקות במיקרוגל. לאחר מכן מחליפים את המים וחוזרים על אותה הפעולה שוב. לאחר שלושים דקות במיקרוגל קיבלתם שועית מוכנה לבישול, כאילו השרתם לילה שלם במים.
אז, השועית כבר מוכנה לבישול, והינה לכם מתכון פשוט להכנת מרק שועית מנצח…
2 בצלים.
4 שיני שום.
700 ג` בשר כתף.
1.5 כוס שועית.
2 תפוחי אדמה.
1 רסק עגבניות.
1 כף כמון.
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שמתקבל גוון צהבהב.
מוסיפים את ריבועי הבשר ושיני השום.
מתגנים את הבשר כ-3 דקות עד שמקבל גוון לבן מסביב לבשר.
ממלאים את הסיר במים, ומוסיפים את רסק העגבניות וריבועי תפוחי אדמה.
מתבלנים בכף כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
לאחר כשעה וחצי על האש הבשר רך, והמרק מוכן לאכילה.
בתאבון!!!!
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה