הקפידו לאכול ירקות ופירות טריים ומבושלים ב-5 צבעים ביום
- 16/02/2012
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
חשוב להקפיד על אכילת ירקות ופירות טריים ומבושלים ב-5 צבעים ביום. צבעי הירקות והפירות נוצרים מחומרים המגנים על הצמחים מפני קרינה (אנטיאוקסידנטים), לכל צבע סגולה אחרת כנגד גורמי חימצון וקרינה של השמש. ירקות ופירות שנחקרו: ברוקולי, צנון וצנונית, סלק אדום, רימונים, צמחי תבלין, שום ובצל, כרוב, עגבניות, גזר, פלפל אדום, תרד וחסה, בטטה חמוציות ופירות יער.
מאת עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט
באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
-
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך ישנם ימים בהם הכל משתבש....
-
שלבי בין מראה פס למראה מאט
כדי לא ליצור הופעת פסים עמוסה מדי, מומלץ לשלב בין מראה פס למראה מאט...
-
אל תעמיסי בזהב
לא מומלץ להעמיס זהב על ההופעה, אלא לבחור הדגשים נקודתיים של זהב כמו...
הוסף תגובה