הפחיתו בצריכת הבשר האדום
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 32 שנ'
אם ברצונך להקפיד על משקל גופך, מומלץ שתפחית בכמות הבשר האדום שמצויה על גבי הצלחת שלך. במחקר שנערך באחרונה, נמצא כי אנשים שממעטים באכילת בשר אדום, נוטים להיות פחות שמנים בהשוואה לאנשים שאוכלים בשר אדום ללא הגבלה.
באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות
קטגוריות
עוד בנושא
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה