הכנת מרק אפונה ובטטה

מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות. בצלחת מרק אפונה ובטטה (מצקת וחצי) יש 150 קלוריות, והעיקר: הוא טעים מאוד.

חומרים לארבעה סועדים: שקית אפונה קפואה (600 גר'), בטטה גדולה חתוכה לקוביות, 2 שיני שום, עירית קצוצה, מלח, פלפל שחור גרוס, ליטר וחצי מים רותחים, כף שמן זית איכותי.
אופן ההכנה: מכניסים לסיר בינוני את האפונה והבטטה החתוכה, מוסיפים מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות. מרסקים את תוכן המרק במוט מעיכה. מתבלים במלח, פלפל ושיני שום כתושות ומוסיפים את שמן הזית.

הוסף תגובה