הכנת מרק אפונה ובטטה
- 13/01/2011
- זמן קריאה מוערך: 25 שנ'
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות. בצלחת מרק אפונה ובטטה (מצקת וחצי) יש 150 קלוריות, והעיקר: הוא טעים מאוד.
אופן ההכנה: מכניסים לסיר בינוני את האפונה והבטטה החתוכה, מוסיפים מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות. מרסקים את תוכן המרק במוט מעיכה. מתבלים במלח, פלפל ושיני שום כתושות ומוסיפים את שמן הזית.
עוד בנושא
-
קוואקר טחון, כדאי להשתמש בקוואקר טחון להסמכת תבשילים ומרקים
במקום קמח או קורנפלור להסמכת תבשילים ומרקים, כדאי להשתמש בקוואקר טחון....
-
מרק מיסו ואפונה
מתחילה עונת האפונה וניתן להשיג אותה טרייה. האפונה מכילה ויטמין C ובטא...
-
מרק שעועית לבנה עם ירקות
החומרים: חצי ק"ג שעועית לבנה (אפשר שקית שעועית מבושלת קפואה) 1/2 כרוב...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
ירקות חתוכים לילדים
ילדים מעדיפים בדרך כלל ירקות טריים על מבושלים. אם אינם חובבי סלט, אפשר...
הוסף תגובה