הגברת צריכת הסידן בגיל הזהב מפחיתה את הסיכון לאוסטיאופורוזיס
- 15/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 25 שנ'
הגברת צריכת הסידן בגיל הזהב, היא גורם חשוב בהפחתת הסיכון לאוסטיאופורוזיס, עשויה להאט את המשך איבוד רקמת העצם ולהקטין את הסיכון לשברים בעצמות.
חלב ומוצריו נחשבים כמקור עיקרי לסידן הן בגלל תכולת הסידן הגבוהה שלהם והן בגלל זמינות הסידן הגבוהה, כלומר אחוז הספיגה הגבוה של סידן ממוצרי חלב.
חשוב להקפיד על צריכה נאותה של סידן (1200 מ`ג סידן, לנשים וגברים מעל גיל 51), מאחר וספיגת הסידן בגיל זה עלולה להיות מופחתת.
מאת שרית עטיה-שמואלי,דיאטנית במועצת החלב ובמרכז הרפואי שניידר
-
פעילות גופנית ושתייה מספקת תורמת למניעת עצירות
עצירות ניתן למנוע על ידי שתייה מספקת, אכילת ירקות ופירות בקליפתם, צריכת...
-
כיצד לבחור מולטי-ויטמין לגיל הזהב ?
בעולם בו עולה תוחלת החיים בהתמדה, חשוב לשמור גם על איכות החיים ובעיקר...
-
אסטרולה 500 מ"ג Ester C Plus
זוהי צורה מתוחכמת ויעילה במיוחד של ויטמין C לא-חומצי, הנספגת ונטמעת...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה