דג טרי, העור צריך להיות מבריק והריח – נעים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
סימני זיהוי לדג טרי:
העור צריך להיות מבריק, לח ומעט רירי.
הריח צריך להיות נעים. לדג טרי אין ריח של דג, אלא ריח של ים.
בדג שלא נוקה, הזימים צריכים להיות אדומים.
בשר הדג צריך להיות אלסטי אך נוקשה, אסור שאצבע שתשקע בו – תשאיר גומחה.
בשר של דג טרי חייב לחזור למצב מתוח.
באדיבות התג הירוק
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
כדי למצוא זוגיות, לעתים יש צורך בהזמנה אנרגטית
רבים האנשים שכמהים לזוגיות, אך זו אינה מגיעה. ראשית יש צורך בבדיקה פנימית...
-
הפוך את רגש הכעס לגשר
שליטה בכעס שלך פירושו להתמודד ולא להתמוטט! הכעס = רגש אנושי, חשוב להתחבר...
הוסף תגובה