גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 10 שנ'
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה – כך הגירוד יהיה קל יותר וניקוי הפומפייה פשוט.
פולקלור עממי, מחבר לא ידוע
באדיבות ד"ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
מלפפון חמוץ, יש להכניס ביצה טרייה למי מלח המשמשים לכבישת מלפפונים
כדי לדעת את כמות המלח המדויקת הנדרשת לכבישת מלפפונים, מכניסים ביצה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה