בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 19 שנ'
בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים על ידי הרשות המקומית או בפיקוח רופא ווטרינרי או בפיקוח "התג הירוק". כשרוכשים בשר יש לומר לקצב איזה נתח דרוש לכם. בקשו שיכין אותו לפי דרישותיכם, יפרוס את הפילה לסטייקים, יכין כיס למילוי, ינקה את החלקים הפנימיים וכו'. בכלל, קצב מקצועי ואמין הוא שותף חשוב להצלחת הארוחה.
מתוך אתר התג הירוק לבטיחות המזון
באדיבות אופיר שפיגל, תקשורת וקשרי ממשל
-
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק (הברק הוא סימן לכימיקלים שהוזרקו...
-
מומלץ לקנות מד-מעלות נייד
ארגון "התג הירוק" ממליץ לכל אזרח לקנות מד-מעלות נייד. מדובר במד-טמפרטורה...
-
10 טיפים לבחירת המנגל המושלם
אף אחד לא רוצה להיות זה שצריך לתרץ למה הבשר יצא שרוף מבחוץ ונע מבפנים....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה