בשר יש להפשיר אך ורק במקרר
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
אין סיבה להקפיא בשר טרי, אך אם מוכרחים, יש לעטוף אותו בניילון נצמד. מומלץ להשתמש בבד כותנה (לא צבוע) כדי לאפשר לבשר "לנשום". מפשירים את הבשר אך ורק במקרר, כדי למנוע התפתחות של חיידקים.
מתוך אתר התג הירוק לבטיחות המזון
באדיבות אופיר שפיגל, תקשורת וקשרי ממשל
קטגוריות
עוד בנושא
-
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק
בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק (הברק הוא סימן לכימיקלים שהוזרקו...
-
בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים
בשר מומלץ לרכוש רק במקומות המפוקחים על ידי הרשות המקומית או בפיקוח...
-
מומלץ לקנות מד-מעלות נייד
ארגון "התג הירוק" ממליץ לכל אזרח לקנות מד-מעלות נייד. מדובר במד-טמפרטורה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה