בשר בקר, קצב מקצועי ואמין הוא שותף חשוב להצלחת התבשיל


כשרוכשים בשר יש לומר לקצב איזה נתח דרוש לכם (פרוט הנתחים השונים המתאימים לכל מתכון). בקשו שיכין אותו לפי דרישותיכם, שיקשור את הנתח לרוסטביף, יפרוס את הפילה לסטייקים, יכין כיס למילוי, ינקה את החלקים הפנימיים וכו’.


בכלל, קצב מקצועי ואמין, הוא שותף חשוב להצלחת התבשיל. קצב, כזה, יבחר עבורכם, את הנתח המתאים ובאיכות הטובה ביותר, וגם יעזור ברעיונות ובעצות. היעזרו בו והחיים יהיו הרבה יותר קלים.


באדיבות אתר ידיעות לבוקרים



תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה