בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום מבריק
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
הוא צריך להיות משויש בשומן – יותר או פחות, תלוי בנתח.
שוליים כהים, מעידים על כך, שהבשר עמד זמן רב במקרר התצוגה והתייבש.
באדיבות אתר ידיעות לבוקרים
תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
קטגוריות
עוד בנושא
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
כדי למצוא זוגיות, לעתים יש צורך בהזמנה אנרגטית
רבים האנשים שכמהים לזוגיות, אך זו אינה מגיעה. ראשית יש צורך בבדיקה פנימית...
-
הפוך את רגש הכעס לגשר
שליטה בכעס שלך פירושו להתמודד ולא להתמוטט! הכעס = רגש אנושי, חשוב להתחבר...
הוסף תגובה