בשר בקר, יש לאחסן בחלק הקר ביותר של המקרר

יש לאחסן את הבשר בחלק הקר ביותר של המקרר, עטוף בצורה רופפת.


חלקים פנימיים, עגל חלב ובשר טחון – לא מומלץ לאחסן יותר מיום-יומיים.


בשר חתוך לנתחים קטנים או לסטייקים אפשר לשמור עד ארבעה ימים ונתחי בשר שלמים (צלי) – עד שבוע.


שימו לב, ריח לא נעים, שטח פנים רטוב וחלקלק, וכמובן סימנים ירוקים על פני הנתח, מעידים שהבשר אוחסן בצורה לא נכונה והחל בו תהליך ריקבון.


לזרוק מיד!


באדיבות אתר ידיעות לבוקרים



תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה

הוסף תגובה