בעת אכילת בשר סלקו את השומנים
- 07/09/2011
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
סלקו את השומנים!
בעת אכילת בשר, כדאי לבחור בחלקים הרזים יותר. נסו לאכול פחות בשר אדום ויותר בשרים "לבנים", כגון: עוף והודו.
התייחסו אל הבשר כאל "תבלין" משפר טעם.
30 גרם של בשר אדום ליום יספקו לכם את המינרלים חומצות שומן חיוניות וויטמין B12 הדרושים לבריאותכם.
קטגוריות
עוד בנושא
-
תזונה נכונה לצמחוניים: גיוון הוא מילת המפתח
אם אתם צמחונים, להלן מספר המלצות לתזונה נכונה ומספקת: איכלו יותר פירות...
-
ויטמין C מגביר ומשפר את ספיגת הברזל בדם
הברזל נמצא במזונות בשתי צורות: ברזל אורגני וברזל אנ-אורגני. הברזל האורגני...
-
שורש אסטרגלוס מחזק את פעילות מערכת החיסון לקראת החורף וטוב לילדים
ימי החורף הקרים והגשומים מביאים עימם גם חיידקים, וירוסים ושאר מרעין...
עוד מאותו הכותב
-
אמבט דבש - לשיקום עור מחוספס
דבש הינו חומר מצוין לשימוש באמבט, הודות לסגולות הריפוי והריכוך שלו....
-
לעבור את החורף בשלום עם ויטמין C
ויטמין C מחזק את מערכת החיסון ומפחית שכיחותם של זיהומים ודלקות. במינונים...
-
לשיער בריא ודאו כי אתם צורכים די חלבונים
ודאו כי אתם צורכים די חלבונים. שיער המאפיר טרם זמנו עשוי להצביע על חסר...
הוסף תגובה