בישול תירס
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
אין לבשל תירס במי מלח.
יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה.
מומלץ לבשלו במים המכילים קורט סוכר ו2- כפיות חמאה על מנת להדגיש את טעמו.
להרתיח למשך 3-4 דקות.
הרתחה נוספת לא תרכך את התירס אלא תגרום לו לאבד מטעמו.
קטגוריות
עוד בנושא
-
תירס, שהייה ממושכת במים פוגמת בערכו התזונתי של התירס
מבשלים תירס? השתמשו בכמות קטנה ככל האפשר של מים להרתחה, ואחר כך השתמשו...
-
מתכון למרק תירס
מתכון ל-4 מנות, 200 קלוריות למנה: לוקחים חבילת תירס קפוא, מרק עוף צלול,...
עוד מאותו הכותב
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
איך ממתיקים תותים
בכדי להדגיש את המתיקות ולשפר את טעם התותים בקינוחים, מומלץ להוסיף לתותים...
הוסף תגובה