בישול בפויקה – חם בלב וגם בחוץ
- 05/12/2012
- זמן קריאה מוערך: 48 שנ'
הפויקה הוא סיר העשוי מברזל יצוק שכאשר מניחים אותו על גחלים מתפשט בתוכו החום בצורה שווה בכל חלקי הסיר. כך נמנעת התופעה של מזון חרוך במקום אחד ומזון בלתי מבושל במקום אחר ונמנע הצורך בהשגחה צמודה על הסיר.
ניתן להכין בו מגוון רחב של תבשילים, כולל גם תבשילים הדורשים בישול ארוך. בגלל האטימה שלו מאבד הפויקה מעט מאד נוזלים ויש לו אותו אפקט שיש לסיר לחץ. בשר או עוף המבושלים בו יוצאים רכים, טעימים ועסיסיים. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
קטגוריות
עוד בנושא
-
ביגוד טרמי - מי צריך את זה?
ביגוד טרמי מיועד לויסות ולשמירה על חום הגוף במצבי קור שונים. אפילו...
עוד מאותו הכותב
-
נעלי טיולים ושטח
לפני טיול בטבע או מסע רגלי ארוך - איך לבחור את הנעל המתאימה ביותר? חשוב,...
-
איך משתמשים בפויקה?
הצגנו כאן באתר לפני כשלושה שבועות את היתרונות הגלומים בבישול בפויקה. הימים...
-
מגפי בלנדסטון Blundstone
מגפי בלנדסטון Blundstone אם אתם מחפשים מגפיים שיהיו טובים גם לעבודה וגם...
הוסף תגובה