ביצים, מספר דברים שכדאי לדעת
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
כדאי לדעת, לכל צרה שלא תבוא:
שחלבון אפשר לשמור עד שנה בהקפאה עמוקה,
שחלמון נשמר טרי בתוך כלי זכוכית כשהוא מכוסה במים,
שביצה קשה מתקלפת בקלות אם סודקים את קליפתה ומשרים אותה במים קרים עם מעט מלח.
ושכדי למנוע את שפיכת תכולתה של ביצה שהתפוצצה בבישול , מוסיפים למים מעט חומץ.
מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה
תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה