בחורף כדאי לצרוך תבלינים המחממים את הגוף
- 16/02/2012
- זמן קריאה מוערך: 23 שנ'
תבלינים רבים משמשים כקוטלי חיידקים וידועים ביכולתם לחמם את הגוף, ולכן כדאי בעיקר בחורף לצרוך אותם בשפע. השום, למשל, הנקרא גם "האנטיביוטיקה הטבעית", הוא חומר מחטא ומחמם ויעיל כמייבש ליחה. ג'ינגיר, קינמון ורוזמרין הם תבלינים מחממים ומומלץ להוסיפם לתבשילים או לחליטות צמחים. אורגנו הוא צמח תבלין בעל יכולת לחימה בחיידק הסטרפטוקוקוס. כדאי להימנע משימוש בצמחי תבלין כמו נענע ומנטה, הנחשבים לתבלינים מקררים.
מאת סיגל אלפסה, הדיאטנית של המרכז הרפואי "אנטי אייג'ינג ישראל"
באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
-
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך ישנם ימים בהם הכל משתבש....
-
שלבי בין מראה פס למראה מאט
כדי לא ליצור הופעת פסים עמוסה מדי, מומלץ לשלב בין מראה פס למראה מאט...
-
אל תעמיסי בזהב
לא מומלץ להעמיס זהב על ההופעה, אלא לבחור הדגשים נקודתיים של זהב כמו...
הוסף תגובה