בגיל 7 חודשים אפשר להוסיף בשר


בגיל 7 חודשים, על פי המלצות משרד הבריאות, אפשר להוסיף בשר. כדאי להתחיל עם עוף, ולאחר מכן לעבור לבשר הודו אדום (בשר כהה או שווארמה הודו) אשר עשיר יותר בברזל.


בגיל שבעה חודשים אפשר גם להוסיף קטניות – עדיף להתחיל עם עדשים אדומות, הקלות ביותר לעיכול מבין הקטניות ואין צורך להשרות אותן לפני הבישול. אחר כך אפשר לעבור לאפונה יבשה, לעדשים אדומות, למש ולחומוס. אפשר לבשל אותם בתוך המרק או כמנה נפרדת.


מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית


תזונה טובה

הוסף תגובה