את הירק הראשון צריך לקלף, ואז לבשל או לאדות
- 15/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
את הירק הראשון צריך לקלף, ואז לבשל או לאדות, ולטחון עד למרקם חלק מאד, עם תוספת של מי הבישול להקלת פעולת הטחינה. מומלץ להצטייד מראש בבלנדר ידני.
מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית
עוד בנושא
-
סימני מתיחה, להקפיד על תזונה נכונה ולעסות את האזור בשמן נבט החיטה
רבות מדווחות ששום דבר לא עזר במקרה הזה ויש צדק בדבר. ההצלחה קשורה לגנטיקה...
-
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות. גם אם התחלתם עם פירות,...
-
חשוב לבחור זמן מתאים לארוחה
חשוב לבחור זמן לארוחה, שבו התינוק לא יהיה רעב מדי אך גם לא שבע מדי. אצל...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה