ארטישוק, תבשיל כבש עם ארטישוק ירושלמי
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 32 שנ'
חומרים:
2 ק"ג כתף כבש
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לטבעות
2 כוסות מים
1 כוס ציר בשר טימין טרי
4 גזרים חתוכים לטבעות גסות
5 בצלים חתוכים לטבעות
מלח ופלפל
מעט שמן
אופן ההכנה: חותכים את הבשר לקוביות של 2 ס"מ ומשחימים במעט שמן בסיר בינוני. במחבת נוספת מטגנים את הבצל עד שקיפות, וכן את הגזר והטימין ומטגנים כ- 5 דקות נוספות, מוסיפים את הירקות לסיר עם הבשר וכן את ציר הבשר והמים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כשעה ורבע בסיר מכוסה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות נוספות.
באדיבות מפעלי חבל מעון
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה