ארטישוק, עוף בארטישוק ירושלמי ולימון
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 28 שנ'
חומרים:
250 גרם ארטישוק ירושלמי, קלוף
1 עוף בינוני, חתוך לרבעים
½ כוס מיץ לימון טרי
4 כפות שמן זית
10 שיני שום, קלופות וחצויות לאורכן
6 חוטי זעפרן
מלח ופלפל
עלי בזיליקום טריים
4 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה: מערבבים במחבת את מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים שום, ארטישוק ירושלמי וזעפרן, וכן מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מוסיפים את רבעי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים בזיליקום, בודקים תיבול ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מקשטים בצנוברים קלויים ומגישים חם כמנה עיקרית בתוספת אורז לבן.
באדיבות מפעלי חבל מעון
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה