ארטישוק – כללים לבישול
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 31 שנ'
כיצד לבשל ארטישוק:
1. עדיף לבשל אותו בסיר מצופה אמייל – סירי אלומיניום או פלדה משחירים כשהם באים איתו במגע מורתח וממושך.
2. אם מניחים אותו במים מהולים בחומץ שעה אחת לפני הבישול הוא לא ישנה את צבעו וישאר צעיר לנצח.
3. הכי טעים לבשל את הארטישוק במי מלח במשך ארבעים דקות. אחר כך שולפים אותו בזהירות ואם עליו נפרדים בקלות מהגבעול, סימן שהוא מוכן לאכילה, אבל לא כ"כ מהר – קודם כל מוציאים אותו מהמים ומניחים ליבוש כשהוא עומד על הראש ורק אחר כך אוכלים בהנאה.
בתאבון !
מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה
תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה