ארטישוק – ככל שהגבעול עבה יותר, כך הארטישוק משובח יותר
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
מספר כללים לקניית ארטישוק:
1. לארטישוק טרי יש עלים ירוקים ויפים בלי כתמים חומים.
2. ככל שהגבעול עבה יותר, כך הארטישוק משובח יותר.
3. ארטישוק עם ריח של חציר פסול מכל וכל.
4. ככל שגבעול הארטישוק נוקשה יותר, כך יהיו עליו רכים יותר בשעת האכילה.
מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה
תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
כדי למצוא זוגיות, לעתים יש צורך בהזמנה אנרגטית
רבים האנשים שכמהים לזוגיות, אך זו אינה מגיעה. ראשית יש צורך בבדיקה פנימית...
-
הפוך את רגש הכעס לגשר
שליטה בכעס שלך פירושו להתמודד ולא להתמוטט! הכעס = רגש אנושי, חשוב להתחבר...
הוסף תגובה