ארוחה חלבית
- 15/06/2011
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
ארוחות חלביות מכילות פעמים רבות גבינות לבנות רכות. כדי להכניס גיוון לצלחת ומרכיבים תזונתיים נוספים תוכלו לשדרג את הגבינה על ידי הוספת טעמים שונים. נסו למשל לערבב את הגבינה עם שום כתוש, עירית קצוצה ומלח ופלפל לפי הטעם, או ערבבו עם פלפל אדום קצוץ ופפריקה.
קטגוריות
עוד בנושא
-
הימנעו ממוצרי חלב המכילים פחות מ-3% שומן
נכון שתמיד כדאי להעדיף מזון דל שומן, אבל דווקא במוצרי חלב כדאי להימנע...
-
ארזו את מוצרי החלב בנפרד – וישר לאוטו עם המיזוג
טיפ לקיץ: כשעושים קניות בסופר, כדאי לארוז את כל מוצרי החלב והדברים...
-
מה לעשות אם נשאר חלב בבקבוק
את השאריות יש לזרוק. בזמן האכילה נכנס רוק דרך הפיטמה אל תוך תחליף החלב...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה