אפרסק, להקפאה לשימוש מאוחר יש לקלפו ולהוציא את הגלעין
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
כדי לקלף אפרסק בקלות, טובלים אותם במים רותחים למשך 30 שניות, מוציאים בעזרת כף ומניחים במים קרים ואז מסירים את הקליפה.
להקפאת אפרסק לשימוש מאוחר, יש לקלפו, להוציא את הגלעין ולחתוך אותו לפרוסות.
באדיבות מועצת הפירות
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה