אפרסק, כיצד למנוע את אובדן צבעם של האפרסקים הקלופים?
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
כאשר פורסים כמויות גדולות של הפרי, ממלאים קערה במים קרים, שופכים פנימה מיץ סחוט מ-2-1 לימונים ומניחים את האפרסקים הקלופים והפרוסים מיד לתוך המים. בכמויות קטנות זולפים מעט מיץ לימון ישירות על הפרי.
באדיבות מועצת הפירות
תודה אישית: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה