אל תתעסקו בספירת קלוריות

אנו לא אוכלים קלוריות ולא נקודות. אנו אוכלים אוכל! נכון שחשוב להכיר את המזון שלנו ואת צפיפותו הקלורית וערכו התזונתי, אך התעסקות יום יומית ובלתי סופית ב"כמה קלוריות אכלתי?" יכולה לגרום לעייפות מצטברת ותסכול ולגרום לאיבוד ההנאה מהמזון. דבר שבסופו של דבר יכול להביא לכישלון נוסף בדרך להשגת משקל הגוף הרצוי. מה שכן, רצוי זה לנהל יומן מזון שיעניק לנו את האפשרות להיות מודעים לכמות המזון והרגלי האכילה האמיתיים שלנו, לזהות שעות קשות ואכילה בלתי מודעת בעיקר בין הארוחות.


הטיפ ניתן ע"י עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט


באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם

הוסף תגובה