אל תתעסקו בספירת קלוריות
- 16/02/2012
- זמן קריאה מוערך: 28 שנ'
אנו לא אוכלים קלוריות ולא נקודות. אנו אוכלים אוכל! נכון שחשוב להכיר את המזון שלנו ואת צפיפותו הקלורית וערכו התזונתי, אך התעסקות יום יומית ובלתי סופית ב"כמה קלוריות אכלתי?" יכולה לגרום לעייפות מצטברת ותסכול ולגרום לאיבוד ההנאה מהמזון. דבר שבסופו של דבר יכול להביא לכישלון נוסף בדרך להשגת משקל הגוף הרצוי. מה שכן, רצוי זה לנהל יומן מזון שיעניק לנו את האפשרות להיות מודעים לכמות המזון והרגלי האכילה האמיתיים שלנו, לזהות שעות קשות ואכילה בלתי מודעת בעיקר בין הארוחות.
הטיפ ניתן ע"י עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט
באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
-
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך ישנם ימים בהם הכל משתבש....
-
שלבי בין מראה פס למראה מאט
כדי לא ליצור הופעת פסים עמוסה מדי, מומלץ לשלב בין מראה פס למראה מאט...
-
אל תעמיסי בזהב
לא מומלץ להעמיס זהב על ההופעה, אלא לבחור הדגשים נקודתיים של זהב כמו...
הוסף תגובה