אל תשאירו את המזונות הבעייתיים בבית
- 16/02/2012
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
קשה מאוד להתאפק מלאכול מזונות לא דיאטתיים כאשר הם זמינים בבית, גם אם ננסה להחביא אותם. אם יהיו ופלים בבית, נאכל אותם. אם תהיה גלידה או שוקולד, נגיע אליהם בעיתות משבר. מזון "מדיח" כדאי להוציא מהבית. לעומת זאת כדאי להשאיר מזונות מנחמים שאנו יודעים שיש לנו שליטה על האכילה שלהם. למשל: שוקולד מריר אמיתי 70% מוצקי קקאו, או גלידה דלת קלוריות או ביסקוויטים עשירים בסיבים ועוד.
הטיפ ניתן ע"י עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט
באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
-
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך
שימי פס ולכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב בשבילך ישנם ימים בהם הכל משתבש....
-
שלבי בין מראה פס למראה מאט
כדי לא ליצור הופעת פסים עמוסה מדי, מומלץ לשלב בין מראה פס למראה מאט...
-
אל תעמיסי בזהב
לא מומלץ להעמיס זהב על ההופעה, אלא לבחור הדגשים נקודתיים של זהב כמו...
הוסף תגובה