אל תשאירו את המזונות הבעייתיים בבית

קשה מאוד להתאפק מלאכול מזונות לא דיאטתיים כאשר הם זמינים בבית, גם אם ננסה להחביא אותם. אם יהיו ופלים בבית, נאכל אותם. אם תהיה גלידה או שוקולד, נגיע אליהם בעיתות משבר. מזון "מדיח" כדאי להוציא מהבית. לעומת זאת כדאי להשאיר מזונות מנחמים שאנו יודעים שיש לנו שליטה על האכילה שלהם. למשל: שוקולד מריר אמיתי 70% מוצקי קקאו, או גלידה דלת קלוריות או ביסקוויטים עשירים בסיבים ועוד.


הטיפ ניתן ע"י עינת לב ארי, דיאטנית קלינית וספורט


באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם

הוסף תגובה