אל תחסוך באוכל (!) ולא בכמות המוזמנים

גם בביתך אתה מעדיף שיהיה מלאי של אוכל, מעבר לדרוש – כך גם באירוע. זה יוצר חלק מהרושם. לא רק התפריט חשוב, אלא גם הכמות וגודל הצוות שמטפל בו (מלצרים, טבחים). וכמקובל באירוע המתקיים במקום מסודר, המזון מסופק בדרך כלל על-ידי הזכיין באתר. במידה שבאופן חריג, המזון מסופק על-ידי ספק אחר, וודא קבלת אישור ממהנדס מזון.


מאת מגזין אירועים ותערוכות


 באדיבות פורטל מפיק: כלי העבודה המקצועי שלך לתחומי הקד"ם, האירועים והתערוכות 

הוסף תגובה